Dagens supermänniska...

... heter Angeles Bermudez-Svankvist och är chef för arbetsförmedlingen (Generaldirektör).

"- Jag jobbar 15 timmar per dygn, inklusive söndag" säger hon som en förklaring till varför hon behöver en förmånsbil (tjänstebil) och en generaldirektörsbil med chaufför när hon dessutom åker taxi för tusentals kronor till och från Arlanda när hon åker på tjänsteresor.

Vem tror henne? Antingen så ljuger hon eller också så övervärderar hon sin egen roll och har inte koll på vad som är arbete och vad som är fritid. Har själv erfarenhet av mycket övertidsarbete och att jobba 15 timmar om dagen varje dag i veckan är en fysisk och psykisk omöjlighet. Den människan finns inte som klarar det. Men om man räknar all vaken tid som arbetstid bara för att man är tillgänglig så får man kanske ihop 15 timmar men det är verkligen inte samma sak som att man jobbar den tiden.

Skulle det trots allt vara så att fru Bermudez-Svankvist trots allt verkligen jobbar 105 timmar per vecka kan hon inte ha studerat arbetstidslagen. Den gäller nämligen även för generaldirektörer...

Vilket sammanträffande! Två smilande girigbukar på samma bild...
Den till höger är Angeles Bermudez-Svankvist och den till vänster är Annika Falkengren. Henne finns det eget inlägg om här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0