Did you know this about leather dresses?

Do you know that when a woman wears a leather dress, a man's heart beats quicker, his throat gets dry, he gets weak in the knees and he begins to think irrationally !  

Ever wonder why?It's because she smells like a new car!

Coolt akvarium!

Går och funderar på att ta upp akvariet från källarförrådet och skaffa lite fiskar igen. Min fru vill inte ha upp det igen men jag hoppas på att dottern skall övertala sin mamma. Jag tycker att det är enormt rogivande att titta på men det är klart att det blir lite jobb med det. Det är inget stort akvarium men det skall ju skötas i alla fall. Kanske frun har rätt i alla fall...? Nedanstående skapelse skulle jag vilja ha (om någon annan skötte om det...).


Tjohoo!

Jag lever och frodas men har helt glömt bort bloggen igen. Konstigt det där vad det går i vågor med bloggandet. Denna gång kan jag inte skylla på att jag inte har haft tid för det har lugnat ner sig med jobbet nu och jag jobbar sedan någon vecka tillbaka fyra dagar i veckan på hemmaplan. Vet inte varför det inte har blivit något skrivet men jag kom helt plötsligt på att jag inte skrivit något på ett tag och: Här är jag igen!

Är hemma för VAB...

... för andra dagen i rad. Sonen har magsjuka och får inte gå till dagis. Vi har det dock ganska mysigt här hemma. Sonen ser på Playhouse Disney och dricker blåbärssoppa medans pappan ser på Boardwalk Empire och dricker kaffe. Har också en rejäl brasa i kaminen och kan se ut på när snön yr utanför fönstren och snörjningen jobbar.

Mindre bra reklamplats


KONTORSPOLICY

Klädsel :
1)  kom till jobbet klädd efter din lön
2)  kommer du klädd i Pradaskor eller bär en Gucci-väska, antar vi att du har en god ekonomi och att du därför inte behöver någon löneökning.
3)  är du klädd i 'trasor', måste du lära dig handskas med pengar bättre så att du kan köpa bättre kläder, därför blir det ingen löneökning.
4)  är du klädd helt rätt så är du precis där du ska vara, och behöver därför ingen löneökning

Sjukfrånvaro
:
Vi kommer inte längre att acceptera läkarintyg. Orkar du gå till doktorn orkar du gå till jobbet

Ledighet
:
Varje anställd kommer att få 104 fridagar per år, vi kallar dem lördag och söndag.  

Toalettbesök
:
Alldeles för mycket tid tillbringas på toaletten. Nu införs därför en strikt treminutersregel för dessa besök. Efter tre minuter ljuder ett larm, toalettpapperet dras tillbaka, dörren öppnas och toalettbesökaren fotograferas. Vid en andra upprepning av förfarandet så sätts bilden upp på kontorets anslagstavla under 'återfalls förbrytare'.

Lunch :

*  Magra personer får 30 minuters lunchrast eftersom de behöver äta mer för att se friska ut.
*  Normalviktiga personer får 15 minuters lunch för att inta en balanserad måltid så de kan bibehålla sin medelmåttiga figur.
*  Överviktiga personer får 5 minuters lunchrast, då det är all tid som behövs för att dricka en mugg Nutrilett.

Slutligen:

Tack för att du är lojal mot ditt företag.

Vårt motto är att alltid ha en positiv anda inom företaget och därför vill vi självklart att ni skickar alla frågor, kommentarer, bryderier, klagomål, irritationer, anklagelser eller övriga aggressioner någon annanstans.

LedningenBra reklamplats


RSS 2.0