En tuff vecka...

... har klarats av. Vi har jobbat stenhårt och länge för att ro hem en affär. På fredag är det överlämning av första delen av projektet till kunden och det skall ske med viss pompa och ståt är det tänkt. Jag har hand om förberedelserna men kommer troligtvis slippa att hålla fördragningar, det känns bra. Men det återstår ju några dagar innan fredag och de kommer att bli mycket långa...

Vi har ännu inte fått order på fortsättningen av projektet så presentationen är mycket viktig. Personligen så är den avgörande för om jag åter kan få jobba på hemmaplan och slippa pendlandet så jag ger naturligtvis järnet för att detta skall bli bra.


Zlatan

Året är 2011 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real. Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert.

Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör. Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet.

Figo, Ronaldo och Zlatan tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.

De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då: "Figo, vad är det bästa med fotboll?" Figo bugar sig och svarar: "Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till
folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen".

Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa: "Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida"

Gud tittade sedan på Ronaldo och sa: "Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?", Ronaldo svarar lite försynt: "Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa
mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket".

Gud svarade: "Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida."

Gud tittade sedan på Zlatan och sa: "Vad tycker du då Zlatan?"

Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger: "Du sitter på Zlatans stol!"

Verkar som om vi skall plågas i 4 år till...


Hemma från älgjakten igen...

... och kan stolt meddela att vi decimerat antalet älgar i Norrland med två stycken. Vi tre som åkte upp fällde en tjur och en kalv, det var jag som fick kalven. Vår del med hem är cirka 40 kilo kött att dela på tre. Det blir en hel del älgstek framöver alltså... ;)

Jag drar till Norrland!

Tidigt i morgon bitti, strax före fyra, drar vi upp till Norrland för årets älgjakt.

Är borta en vecka, återkommer då...

Vad gör man...

... om man gillar Nascar och är extremt hårig?


Perfekt reklamprodukt!


Ännu en dag...

... hemma från jobbet. Är bättre men det vill inte riktigt släppa.

Går runt här hemma och vet inte vad jag skall ta mig för. Har tråkigt men har samtidigt egentligen massor med saker att ta tag i, inte minst den 40-års fest jag skall ha till helgen. Ungefär 45 personer kommer hit hem så det finns som ni förstår en hel del att fixa med. Men jag orkar inte ta tag i något, jag är ju sjuk...

Har riktigt dåligt samvete för att jag inte gör något nyttigt när jag ändå är hemma. I morgon så måste jag åka till jobbet på en förberedande facklig förhandling så då måste jag dra igång igen.

Så här inför valet...

... så går jag och funderar på varför man inte kan rösta på nätet? Vi kan i princip göra allting annat där (som att deklarera tex) men inte detta. Så svårt kan det väl inte vara att klura fram en lösning för att dels stämma av att man har röstat men ändå garantera anonymiteten på den avlagda rösten? Tänk vilket enormt valdeltagande vi skulle få!

Är det sådana som...

... Lisebergskaninerna går på?


Är hemma för andra...

... dagen i rad. Det var inte bara lördagens kräftskiva som gjorde att jag var dålig i söndags. En rejäl förkylning bröt ut och jag kämpade mig igenom måndagen på jobbet men beslöt att stanna hemma efter det. Vem tackar en för att man jobbar fastän man inte orkar? Dessutom så kan man ju smitta andra... Mår fortfarande konstigt, om än något bättre än igår, så jag stannar nog hemma även i morgon...

RSS 2.0