Hur kommer det sig...

... att besökarantalet går upp när man inte har skrivit något på ett tag? Hmmmm...

Kommentarer
Postat av: coolbettan

Hej!

Tack för ditt svar!

Jag är glad att du mött en bra läkare, det är A och O!

Som du säkert har förstått så har inte jag det utan blivit behandlad som en galning för att dessa läkare inte sett en så trött/slut kropp innan.

Men jag har en bra psykolog som kan detta med stress och som försöker vägleda mig.

Jag har även sökt alternativ medicin som varit till hjälp, upptäckt att kost är av stor vikt för att hjärnan ska få rätt näring, hade inte en aning om att hjärnan också käkade mat;)

Jag håller så smått på att samla ihop delarna jag fått från psykolog, alternativ medicin, naprapat, massör och beteendevetare till ett helhets koncept så alla delar i kroppen får sitt, men nu ligger det lite i träda sedan jag tog på mig för mycket igen, slarvade med kosten och glömde bort mig själv, nu har kroppen signalerat med att få sköldkötelproblem och tappat ämnesomsättningen, lägre hjärtslag mm.

Jag hoppas sedan kunna använda mig av min insamlade kunskap till att "hjälpa" andra innan det går så långt som det gjorde för mig. I höstas/vintras så lade kroppen näst intill helt av och där vill jag inte hamna igen och bli beroende av andra som tog hand om min skötsel, jag gav då faktiskt upp ett tag men hade ett starkt hjärta som tur var.

Detta tar lite för lång tid för min smak en det är bara att åka med, lära sig åka med.

Jag fick tillbaka sömnen i ett par tre veckor i vintras och det var rena drömmen och strävar dit igen då jag mådde så mycket bättre.

Ta riktigt hand om dig och jag hoppas att du har familjen på din sida som hjälper dig genom detta!

Jag har fått min familj på båten nu efter flera år och det är stor skillnad att dom försöker förstå och försöker lära sig än att kämpa ensam.

2010-05-26 @ 03:36:34
URL: http://coolbettan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0