Körde roddmaskin...

... idag igen, jag gillar verkligen den "apparaten". Så enkel men samtidigt så effektiv och den blir vad man gör den till. Tar man i lite hårdare kroknar man snabbt samtidigt som man återhämtar sig om man bara lugnar ner tempot lite. Muskler och kondis på samma gång!

En lite rolig anekdot om roddmaskin är att min kompis plastdotter är duktig på riktig rodd men hon är bara 17 år och ganska klent byggd, åtminstonne är det vad man tror... Hur som helst så tyckte kompisen för ett år sedan (då hon ännu inte fyllt 16) att han var i hyfsad kondis och att han som en hyfsat muskulös 38 årig man borde spöa en liten roddartjej, i alla fall på en kortare distans.

De körde på var sin roddmaskin och skulle ro till en viss distans. Hon följde honom precis och så fort han ökade så härmade hon efter tills hon såg att han låg på max då hon bara drog ifrån honom utan att ens anstränga sig. Han hade inte en chans, utan hon lekte verkligen med honom. Den ende som egentligen trodde att han hade en chans var han själv...

Tjejen är för övrigt nu med landslaget och kommer med stor sannorlikhet att vara med i London OS...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0