Kom nyss hem...

... efter att ha varit ute med husvagnen i helgen. Vi gjorde så som vi sade och stack iväg efter dotterns simskola på lördagsmorgonen. Vi ville ju inte lägga hela helgen på att resa så vi letade efter campingar på rimliga avstånd och hamnade på Kronocampingen i Lidköping som vi hört mycket gott om.

Mycket riktigt så är det verkligen trevligt där. Det är rent, snyggt och fräscht överallt, duschar som ingår i campingavgiften (hatar när man förväntas stå och mata i enkronor precis när man har hela ögonen fulla med schampo), trådlöst bredband (som ingår i avgiften), bra lekplatser för barnen, egen badstrand och pooler i anslutning till området. Nu badade vi ju inte vare sig i Vänern eller poolerna pga badtemp och årstid (poolerna är öppna maj till augusti) men det såg bra ut... Hit lär vi återvända fler gånger när det förhoppningsvis är lite varmare så att man kan bada också.

Vädret var bra hela helgen och vi fick ut det vi önskade, en trevlig liten "semester" med barnen. Om vi har tur kanske det kan bli en tur till innan vi vinterbonar vagnen om några veckor men det är ju inte troligt att det blir så. Det svenska höstvädret är ju inte riktigt att lita på och det är ju inte så kul att åka någonstans för att campa om det ösregnar ute och man har barn som "klättrar på väggarna"...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0