Byggrapport 7

* Halva taket är uppsatt. "Någon" har räknat fel och det räckte bara så långt. Farsan får åka och handla mer i morgon...

* Har börjat sätta upp spottar i den delen av taket som är färdig.

* Den vita tapen är uppe. Med bygglampan tänd ser man nästan inte att det är tapetserat, med lampan släckt ser man att den glittrar lite svagt. Kommer att bli snyggt i vanlig belysning.

* Två "ränder" av tapet sattes upp på den tillfälliga väggen för att accentuera dess hörn. Först målades den helvit i ett försök att få allt att flyta samma till en enhet men det blev bara OK. Nu med tapetränderna blev det mycket bättre. "Ränderna" består av en delad överbliven våd från när vi tapetserade sist, i kontoret, Det är nästan samma svarta tapet som vi skall ha, det är bara mönstret som är hälften så stort.

* Ventilen i murstocken monterades.

* Sprutlackade några av vägguttagen och doslocken som skall sitta på den svarta tapeten. Vi har köpt svarta apparater (strömbrytare och uttag) men eftersom dessa är ganska dyra tog vi enklare vita och lackar dem för sådana ställen som man inte skall röra så mycket, tex bakom plasma-TV'n.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0