Äntligen! Nu har jag fått tummen ur...

... och har gått igenom byggbilderna från de senaste veckorna (en enda lite positiv sak med att vara sjuk...). Lägger upp några stycken åt gången tills att jag är "ikapp".

Här har vi lagat i parkettgolvet. Kommer förmodligen/förhoppningsvis knappt att synas efter slipning och lackning. Här stod det en vägg för den som inte kommer ihåg... 


Undertecknad (i svart) och farsan (i de färgglada hängslena) började sätta reglar för det nya taket men fick börja om då det gamla taket bågnade något fantastiskt. Mätte in hela rummet med laserpass och stoppade i klossar i varierande storlekar så att det blev rakt.


Gips sätts på alla väggar då väggarna består av tretex och vävtapet. Som synes blev det även en del rörinstallationer först...


Även i taket blev det en del rör. Det är högtalare, HDMI, spottar med mera (förrutom vanliga elrör).


Rördragaren "in action". Det är position för TV, bioduk och bänkskåp man ser uppritad på väggen bakom mig.


Första strykningen på murstocken. Här ser man även att vi fått upp "Den tillfälliga väggen" till höger om muren. Denna vägg är byggd så att vi gasnka enkelt kan slå ner den den dag vi skall öppna in till köket som ligger där bakom (dvs den dag vi får råd med det...).

Kommentarer
Postat av: Jessica - PCT

Jag har ett nytt fritidsintresse. Jag sitter och tittar på hus flera gånger om dagen. tycker tillochmed att det där ser roligt ut nu.

2009-01-30 @ 19:43:37
URL: http://piercadeconversetjejen.blogg.se/
Postat av: Sanningen

Det ÄR kul! Framförallt när det blir klart. Att ha sitt vardagsrum i hallen när man är två vuxna och två barn är inte kul däremot...Så du vill köpa hus? Eller "tittar du bara"?

2009-01-30 @ 20:29:37
URL: http://sanningen.blogg.se/
Postat av: Jessica - PCT

Just nu tittar jag bara.

Mest på dethrä: http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/348176Jag har tänkt mig stor familj så småningom serru. Daniel måste ju ha tillräkligt med ungar så han kan spela am. fotboll med dem :)

2009-01-30 @ 21:14:23
URL: http://piercadeconversetjejen.blogg.se/
Postat av: Sanningen

Det ser ju riktigt trevligt ut, med fem sovrum också. Låt se, det behövs 11 defensiva och 11 offensiva spelare om vi räknar snålt (läste att de flesta lag består av ungefär 50 spelare...). Jag antar att du och Daniel vill ha ett av rummen själva så tre våningssängar i vardera de andra rummen borde funka. Köket såg dock inte ut att rymma ett bord för 24 personer... ;-)

2009-01-30 @ 21:43:50
URL: http://sanningen.blogg.se/
Postat av: Jessica - PCT

haha. Vi får väl hoppas på att grannarna hart ungar också :)om inte annat så kan Daniel iallafall leka med barnen. Typ träna delar och se till så vi får sveriges bästa juniorkvartsback och sådär : ) Några defencespelare vill jag inte ha, det är bara tjockisar ^^Inte nog med antalet sovrum, det fanns dessutom en friggebod som kan användas som tonårsbostad.

2009-01-30 @ 22:32:04
URL: http://piercadeconversetjejen.blogg.se/
Postat av: Mia

Det var ett bra planerat och riktigt bygge. Ja nog har du att göra och mer därtill. Smarta lösningar med sladdar, hur bra som helst.

Nu får du jobba igen, det finns ingen tid att sitta och läsa kommentarer. :)

2009-01-30 @ 22:40:11
URL: http://http://miajaverling.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0