Regnet det bara öser ner...

... och jag känner att jag håller på att deppa ihop. Inget kul alls just nu. Tvärtom består min tillvaro av varselförhandlingar, uppsägningar, ritningssläpp och övertidsarbete.

Vi får se väl hur veckan slutar. På förhand verkar det åtminnstone som om det skall vara lite gladare då jag skall på bowling & middag med en leverantör (gratis är gott) på torsdag, middag med arbetskompisarna på fredag (chefen har ordnat nått halvofficiellt) och på lördag har svärfar sitt sextioårskalas.

Kommentarer
Postat av: Pia

Bilden med sjöbodarna är tagen i Hårte där jag har sommarstugan

2008-10-21 @ 21:49:39
URL: http://piakallman.blogg.se/
Postat av: Fiski

svar: Om jag skulle vara 38 så veti17 vad jag gjort med 22 år av mitt liv. Det sägs åtminstone att jag är 16, så man får väl helt enkelt tro på det?Jag delar inte min musiksmak med någon jämnårig knappt, eventuellt Depeche Mode då, men i övrigt är jag nog ganska ensam. :P Jag har tillgång till en LP-samling, men den innehåller inte direkt musiken jag lyssnar på, så mina päron har inte påverkat mig heller. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad som fått mig att lyssna på denna musiken. En polare är ett stort fan till Depeche, så det kan nog vara han som fick in mig på det spåret, och på den vägen är det.. Och anledningen till fascinationen över denna musik är väl helt enkelt att det inte görs lika mycket bra musik nuförtiden? (ja, förutom industrial/ebm-banden som finns nu såklart! typ Combichrist, Amduscia & Psyclon Nine men ändå slår de inte den gamla musiken riktigt).

2008-10-22 @ 07:23:24
URL: http://humanerror.blogg.se/
Postat av: Malin

Tur att du har något roligt att se fram emot i allt det dystra! Varsel och uppsägningar är svåra uppgifter att uträtta! Får medge att jag inte är ett dugg avis på dig!

2008-10-22 @ 18:20:31
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad är livskvalité för dig?

2008-10-22 @ 18:20:38
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Sanningen

Malin,

Livskvalitet? Ja, inte är det så som jag har det just nu. Det är väl den gamla klyschan om att få vara frisk och umgås med familj och vänner som man först kommer att tänka på. Tyvärr blir det ju inte så mycket av detta just nu...

2008-10-22 @ 21:35:46
URL: http://sanningen.blogg.se/
Postat av: Malin

Tråkigt, hopppas att det vänder snart! Gonatt-kramiz M

2008-10-22 @ 21:40:20
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0