Olof Skipper, Superlativens oblyge mästare

Tänk om man ändå vore så bra som Olof... (hahahaha...)
Följande är citat från Master Besserwisser Olof Skippers egen hemsida (som naturligtvis handlar om hans egen storhet):


"En av världens mest intressanta coacher och utvecklare av nya metoder och pedagogiska instrument som tar människan till nya höjder"

  

"En nutida renässansmänniska och pionjär som med kraft, lust och djärvhet tar sig an nya utmaningar"


"En allkonstnär med många strängar på sin lyra"


"Hans breda kunskap om människan gör honom även eftertraktad som föreläsare i populära ämnen som personal management, coaching, mental träning samt kost & hälsa. Hans banbrytande idéer är djärva och hans innovativa tekniker och pedagogik har speciellt inom golf och mental träning rönt stora framgångar. Som den okände spindeln i nätet ligger han bakom många erkända idrottares resultat."


" Skipper är coach, beteendevetare, idrottspsykolog och PGA-golfprofessional. Han har sedan mitten av 80-talet ägnat sig åt fri forskning gällande PersonalPeakPerformance"


" Skipper är en mycket uppskattad föreläsare som regelbundet medverkar i tidningar, radio och TV. Han håller kurser, föredrag och är även musiker/konstnär"


"Genom - Olof Skipper GolfMasterClassesTM -får du alltid dina instruktioner av Olof Skipper personligen. Detta garanterar absolut högsta nivå och kvalitet."


"Att delta i en GolfMasterClass är som att hoppa Fosbury Flopp istället för att dyka över ribban eller som att hoppa V-stil istället för med skidorna ihop. Olof Skipper GolfMasterClassesTM är både enklare och effektivare och har av elitspelare kallats för en golfrevolution och framtidens sätt att tänka och röra sig i golf"


"Den nya sving-teknik - SkipperSquatTM - som Skipper utvecklat är precis som V-stil i skidor, framtidens teknik inom golf. Enklare och effektivare att lära och utföra."


" Olof Skipper är utbildad i kinesiologi vilket är ytterligare en garanti för att du tas om hand på bästa sätt"


" Skipper arbetar mentalt med NLP (NeuoLinguitiqPrograming) och kognitiv psykologi samt en rad tekniker och metoder som han utvecklat som fri forskare samt i sitt arbete med världsledande klienter såväl som med högpresterande och stressade människor som kört fast i sin utveckling."


"Vi lever allt mer fragmentariskt. Därför behöver vi återerövra renesans-mäniskan inom oss. Tänk om du likt Leornardo DaVinci kunde måla tavlor och arbeta med läkekonst samtidigt som du var elitidrottsman, astronom, arkitekt, uppfinnare och kostmedveten mattematiker i en och samma person. Om en läkare går in på psykologens eller prästens mark så finns det en uppenbar risk för en konfrontation. Om en psykolog plötsligt ger näringsråd, vilket vi själva ser som självklart då hormoner och signalsubstanser i hjärnan är helt beroende av vad vi äter, kan denne uppfattas som en inkräktare på kostexpertens territorium. Tråkigt med sant. När Olof Skipper under Atlanta OS 1996 arbetade med 12 av våra verkliga medaljhopp fick han av Sveriges Olympia-ansvariga inte ens ett passerpass in i OS-byn. Så farliga är dessa nya kunskaper för etablissimanget."


Allt ovanstående, är som sagt hämtat från Olof Skippers egen oblyga hemsida: http://www.skippercoach.com/

Lite lustigt är att det under flikarna "REFERENSER" är tomt...


Det är för övrigt många år sedan Olof hade kontakt med Jesper Parnevik. Han fick honom då bland annat att äta vulkansand. Det är ett ämne som innehåller stora mängder bly!Förutom bly innehöll den även arsenik och dioxin... Se artikel i aftonbladet (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article80205.ab).


Aldrig hört talas om Olof Skipper? Hans fru Anna är kanske mer känd för allmänheten då hon på "Skipper-manér" delar ut råd till folk i "Du är vad du äter" på TV3. Hon verkar lika tokig hon. Kolla gärna in denna artikel i Aftonbladet om Anna och hennes metoder (http://aftonbladet.se/matvin/karinahlborg/article476236.ab).


Kommentarer
Postat av: Jessica - PCT

Vilken fantastisk man!

Synd att han är upptagen, annars skulle jag gääärna< blivit fru Skipper.Men hallå. Är inte de typ väldigt lika varandra... Jag menar typ... Syskon-lika varandra?

2008-11-29 @ 17:14:07
URL: http://piercadeconversetjejen.blogg.se/
Postat av: Bitterfitta

hahahah underbart med människor som inte har en gnutta självironi i kroppen...not.! Gillar din blogg! :)

2008-11-29 @ 17:40:47
URL: http://storstadsbulimiker.blogg.se/
Postat av: Malin

haha, jag är i alla fall inte avis på Anna Skipper! De kan ggott få rå varandra! Några vårdnadstvister tror jag inte det blir, hihi... Kramiz M

2008-11-29 @ 18:39:12
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Sanningen

Jessica,

Tvillingsjälar kanske?Bitterf...,

Man tackar och bockar!Malin,

Nej, det är väl lugnt i ett år framöver. Tomten har kommit till ett gott hem...

2008-11-29 @ 20:18:08
URL: http://sanningen.blogg.se/
Postat av: Fiski

haha, herregud!

jag såg han på TV en gång. tror faktiskt det var under Du är vad du äter.. tyvärr kommer jag inte ihåg vad han snackade om (men det var nån psykgrej), jag minns i alla fall att jag skrattade så jag tjöt.. sjukt underhållande!!dock var jag nära på att sluta läsa när jag kom till "spindel i nätet".. det måste nog vara det värsta uttryck jag vet!

2008-12-01 @ 20:10:04
URL: http://humanerror.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0