Gårdagen flytt...

...gick bra men den tog tid. Vi började vid tretiden på eftermiddagen eftersom kärran inte var ledig tidigare än så. Kom sedan inte hem förrän strax före 22. Så kan man också spendera en lördagkväll.

Mina farhågor om att behöva bära grejor flera våningar utan hiss besannades som tur var inte. Lägenheten låg en halvtrapp upp. Däremot så var det ett litet konststycke att få in sofforna då trapphuset var smalt, lägenhets dörren ännu smalare och hallen innanför som också var ynklig gjorde en 90 graders sväng innan man kom in i själva lägenheten. Som tur är så var sofforna inte nya för jag tror inte att vi lyckades få in dem utan repor och märken. Dörrkarmarna fick ta en del stryk de också. Hoppas jag slipper vara med och ta ut dem igen i framtiden...

Såg att de nya grannarna tittade lite nyfiket på det sista lasset vi körde. Kompisen flyttar nu alltså in i en hyreslägenhet. Det vi bar in från detta sista lass var det som vi tömde ur hans förråd på det gamla stället, ett hus han hyrde. Han bodde även före det i ett hus, en egen villa. Det vi nu bar in var alltså sådant som förmodligen ingen annan i hyreshuset äger: Skottkärror (plural), gräsklippare (plural även här), utemöbler, dynbox, värsta feta Webergrillen, högtrycksstvätt, slangar, sladdar, räfsor, spadar, spett, borstar, lövkorgar ja kort och gott allt som finns i en normal villas förråd plus garage. Som tur är så fick han ett riktigt stort källarutrymme. Lite jobbigt att släpa med sig allt men han vill inte göra sig av med grejorna heller eftersom han inte vet hur det blir framöver med boendeformer.

image21image22image23

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0