Ulf Ekman, Livets ord finns på FRA-listan...

...över namn som de tyckte att SÄPO skulle kolla upp. Just honom kan de gott få kolla lite närmare i sömmarna. Religiösa ledare gör mig altid lite nervös. Speciellt de som är fanatiska och talar i tungor. Mängden tokiga uttalanden från Livets Ord och Ulf Ekman är skrämmande. Här finns några av dem.

En bunt med människor som gör som den store ledaren säger utan att tänka själva är alltid farligt oavsett vad ledaren säger. En ledare som dessutom tjänar grova pengar (hur finansierar man annars en villa för 6,6 miljoner?) medans hans anställda har mycket låga löner och församlingsmedlemmarna är fattiga. Som sagt något för SÄPO att kika på. Dock hade nog inte FRA behövt påpeka detta för dem. Varenda normalt funtad person vet att "Uffe" är farlig så han är nog redan övervakad skulle jag tro.

Samhällets fiende:FRA's slumpvisa övervakning av medborgarna har jag dock inget till övers för. Här är listan med namn på högst vanliga svenskar (och Ulf Ekman) som FRA på lösa grunder vill ha kollade av SÄPO. Är du själv med på listan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0