Italienresan, Resan dit (del 2 av 2)

Natt två sov vi också i kompisarnas husvagn. Vi hade sent på kvällen, i mörker, tagit oss till en camping uppe i bergen i Österrike. Ägaren till campingen fick komma ut och släppa in oss då den egentligen hade stängt för kvällen. Vi var trötta och ordnade snabbt så att man kunde gå och lägga sig. Döm om min förvåning när denna vy infann sig rakt utanför husvagnsdörren på morgonen:




På väg ner från campingen stannade vi vid en utsiktsplats och tog denna bild. Vi är riktigt högt uppe som synes och då har vi ändå åkt ner en bit från campingen sett:




Färden fortsatte neråt. Trots att vi sitter i bil och fotar neråt ser man på kortet att vägen är brant:




Brenner-passet passerades mellan Österrike och Italien. Det vi här kör på är en bro som går utmed en bergssida. det är ett par meter mellan bron och stupet på insidan:




Vårt slutmål, Campingen Union Lido Vacanze i Cavallino, nåddes ganska sent dag tre på grund av flera stora olyckor och en massa vägarbeten på den Italienska motorvägen. Cavallino ligger strax söder om Lido de Jesolo på halvön utanför Venedig. Tre härliga veckors vistelse låg nu framför oss:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0