Löste just julklappen till dottern...

... genom att beställa en sån här:Hon har lyckat göra sönder den bandspelare hon har nu. Hoppas denna håller längre. Den har dessutom USB uttag så hon kan spela MP3-låtar och ladda sin MP3-spelare själv utan att jag skall behöva upplåta min dator för detta.

Sonens julklapp (i alla fall en av dem) är också löst. Han älskar musik (undrar om inte han har haft ett finger med i spelet när hans storasysters bandspelare gick sönder...) och gitarrer i synnerhet, eller "Tarr" som han säger. Vi fick tag i en ganska fin barngitarr. Ser ut som en vanlig faktiskt men är bara mindre. Vi kolla runt i massa affärer innan vi bestämde oss. De flesta har faktiskt bara skräp med gitarrer helt i plast eller trägitarrer där strängarna sitter så löst att de inte går att spela på. Men vi letade som sagt länge och hittade tillslut en riktigt fin som faktiskt går att spela på. Den är redan inslagen så jag har ingen bild på den men tror den såg ut ganska så exakt som den här:Det blir en jul i musikens tecken...

Kommentarer
Postat av: Bitterfitta

fina grejer...

2008-12-05 @ 22:28:28
URL: http://storstadsbulimiker.blogg.se/
Postat av: Jessica - PCT

Jag kan visserligen också roas av snusvolvoraggarhumor. Men man blir lite osäker när det är folk man inte känner. Som om man ser en vit kille med rakat huvud dra ett rasistiskt skämt liksom.

2008-12-05 @ 23:51:13
URL: http://piercadeconversetjejen.blogg.se/
Postat av: Mia Frun

Musik är bra för öron stora som små. Bra att du köper en gitarr som går att spela på. Misstaget föräldrar ofta gör är att köpa en första gitarr till barnet som är dålig och svår att spela på och då är det varken lätt eller roligt att spela.

Då blir det liv i stuga till jul:-)

2008-12-06 @ 07:57:21
URL: http://miajaverling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0