Kul! Tolv blivande präster...

...hade läst i många år för att bli präster och stod nu inför det slutgiltiga provet. Spritt språngande näck, stod de där i en klosterträdgård, fint uppradade på ett led. Framför dem dansade en enormt sexig, storbystad, ung nakenmodell i förd minimalt med kläder.

Varje prästkandidat hade en liten klocka, fäst med en gummisnodd, runt sin penis och provet bestod av att den nakna modellen skulle dansa framför varje präst. Den vars klocka då hördes, hade då sumpat sin chans genom att inte vara tillräckligt fria från syndiga tankar.

Den läskigt läckra modellen började dansa framför den första kandidaten och inte ett ljud hördes. Hon fortsatte vidare till nästa och inget ljud där heller. Hon fullföljde dansen hela ledet ner till sista man men ingen reaktion från någon. När hon började dansa inför den siste i ledet så hördes först en liten ringning som sedan bara växte och växte tills hela klockan ringande och plingande föll till marken. Den fruktansvärt generade prästkandidaten tog några skyndsamma steg framåt och böjde sig framåt för att plocka upp klockan.

Då hördes elva klockor ringa...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0