Italienresan, Hemfärd

Efter att ha rivit tält och packat bilen tog vi oss en sista dusch på campingen innan vi gav oss iväg. Tyvärr drog klockan iväg en hel del så den var strax före ett på dagen innan vi rullade. Eftersom dagsmålet var Kassel i Tyskland 109 mil bort så tvingades jag köra på friskt. Italienska motorvägen avverkades ganska snabbt:



Precis efter gränsen in i Österrike (Brennerpasset) stannade vi för att käka middag. Detta är utsikten från fönstret vid vårt bord. Kolla in molnen som går under oss:


Vi kom fram till Motellet i Kassel strax efter tolv på kvällen. Innan vi kom i säng så hann klockan bli ett. Dag två var jag riktigt seg efter all bilkörning plus det sena sänggåendet så vi kom inte iväg från motellet förrän vid tiotiden. Efterhand som timmarna och milen flöt iväg under dag två så insåg vi (efter en mindre felkörning på 10 mil...) att vi inte skulle komma hem förrän vid tretiden på natten. Vi beslöt därför att lägga in ytterligare en övernattning så fort vi kommit över till Sverige. Dock fanns det inga lediga hotell för än Scandic i Helsingborg så vi fick boka in oss där. Så här ser Öresundsbron ut "by night": 


Inget mer speciellt inträffade nu på hemvägen så efter att ha intagit Svensk hotellfrukost åkte vi vidare hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0