En liten uppdatering...

... om vad som händer på syster/svåger-fronten:

Huset har legat ute till försäljning på nätet en vecka nu och det är en första visning på tisdag. Det skrivs ju i tidningar etc om att villapriser är på väg ner men tydligen är det många intresserade av huset enligt mäklaren, trots att det tillhör den dyrare kategorin av hus. Enligt mäklaren betyder det dock inte så mycket då de som är spekulanter på denna typ av hus inte är så konjunkturkänliga.

Syrran skall förmodligen få träffa den tänkta hyresvärden nu i helgen. Lägenheten har hon ju redan sett och var mycket nöjd. Inflyttning är tänkt till 1:a november eftersom badrummet skall renoveras först. Syrran mår efter omständigheterna någorlunda bra. Hon har mått dåligt över förhållandet länge och har inte vågat ta steget men nu när det är gjort så går det åt rätt håll (säger hon i varje fall).

Svågern är i Stockholm i helgen för att gå på dejt! Här går det tydligen snabbt undan och ett något förhastat/desperat beteende kan anas. Tydligen gav Spraydate (eller vad han nu använde sig av) snabb utdelning. Lite tragiskt dock, både för honom själv och för den tjej han skall träffa, att det sista han sade till syrran innan han åkte var att han fortfarande älskade henne. Han mår inte bra...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0