Bajsmannen jobbar på FRA

Enligt vad Liza Marklund skriver i Expressen så jobbar alltså Bajsmannen (en kille som dagligen tömde sin avföring i grannens bil) på FRA. Känns tryggt att vi skall övervakas av just honom...

FRA, vapen och logotyp    +      =SANT

Kommentarer
Postat av: Malin*

haha....jag kan lova att det var sveriges mäktigaste tårta.... törs inte tänka på kaloriintaget den kvällen! Annars? Hur går det med renoveringen?

2008-08-11 @ 21:01:31
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Sanningen

Jo då, det börjar rulla på igen efter att i princip ha stått stilla sedan midsommar. fönstren i vardagsrummet är bytta och plåtslagaren var här i fredags för att täta utsidan. Har gjort hålet till rökgången för kaminen och har hackat ner all den gamla putsen från murstocken. I morgon skall jag ringa sotaren för att beställa provtryckning av pipan. Konstigt att jag får gjort saker hemma när jag har börjat jobba igen. På semestern fick jag nästan inget gjort fastän jag hade två veckor att greja på efter att vi kom hem från Italien. Får skylla på värmen som var då...

2008-08-11 @ 22:10:49
URL: http://sanningen.blogg.se/
Postat av: Malin*

Samma som här då.... Gjorde ingentingg på semestern, bara hade SEMESTER! Jag får ocksås mer gjort när jag jobbar.... Fast det var gott att bara mysa, grilla, ´sola, bada, dricka lite vin och umgås på semestern också!

2008-08-11 @ 22:37:47
URL: http://tidsoptimistens.blogg.se/
Postat av: Sanningen

Att slappa och ha det gott är en sysselsättning så god som någon annan...

2008-08-11 @ 22:42:17
URL: http://sanningen.blogg.se/
Postat av: Fiski

svar: haha! det har jag faktiskt inte tänkt på men jaa.. så är det. xD

2008-08-12 @ 11:23:42
URL: http://humanerror.blogg.se/
Postat av: Ahmed Mahmoud

liza Marklund på s 232 i Anders Pihlblads bok " Drevet går " : " Kommentarsfälten är som avloppsdiken, de bara stinker. Det är bara skit och avföring " . Ja, det råder väl ingen tvekan om att den bästsäljande deckarförfattaren vet precis vad hon talar om. Men, vad tycker hon egentligen i frågan ? Är hon för eller emot fekalier ? Och hur ställer hon sig till den skit hon själv producerar ?

Nu blev det faktiskt något tvetydigt ...

2010-05-26 @ 16:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0