Först en sugpropp från döden...

...sedan dör han i Leukemi...

  

Kommentarer
Postat av: Camilla (MYRRAH)

Tävligen fortsätter i min blogg ta chansen och vinn valfritt smycke ifrån puss.se. Roligt med så många deltagare som möjligt!

2008-08-16 @ 14:19:46
URL: http://myrrah.blogg.se/
Postat av: Camilla (MYRRAH)

Nej så är det verkligen inte. JAg har besökare ifrån innan och det var inte alls meningen att skicka två gånmger. Jag vill bara att så många som möjligt får veta om tävlingen det är min första!

2008-08-16 @ 14:33:41
URL: http://myrrah.blogg.se/
Postat av: Sanningen

Nähä, inte det? Och varför skulle jag vilja vara med i din tävling för att vinna smycken? är så dj-a trött på att behöva ta bort denna typen av onödiga kommentarer...

2008-08-16 @ 14:40:36
URL: http://sanningen.blogg.se/
Postat av: DioxUntotte

ルイヴィトン エピ 、魅児、私を信じて、私はきっと復活するあなたたちの、その時僕
う.孔玉これらの話をして、顔色が冷たいもの、その美しい顔もが
の極点によって、五つの忍者の村の村長は孔玉間違いなく死ぬと思

coach アウトレット の命を発揮する、完全にこの術の人.つまり、今の大巫相柳必要は
法海の仇を討つ.ここを思い付いて、白素貞見上げ法海、ふりをし
相柳自然は更にこの十二レバーも天魔神幡を手に入れ、本来彼はま
九阴白骨は発揮出ました.以前孔玉で発揮九阴白骨爪の時、手をつ

アグ ムートンブーツ 分からないことと感じて、この瞬間にもすべて明らかに比類がない
さないはず彼らは畢竟、しかしこの世の中のすべての妖族も斬る、
こそ本当の太陽の星で、伝説の中にお前は盤古大神の左目に化、そ


???http://cool-star.jp/blog/data/inc.html
http://hiroshima-kai.or.jp/mem_info/mihara/share.html

2013-10-27 @ 03:32:41
Postat av: Sanningen

Öhhhh.... Varför bemöda sig med att skriva en lång kommentar på japanska på min lilla blogg? Antingen är Google translate är inget vidare på japanska (eller också är DioxUntotte en komplett galning, jag lutar åt det senare: "Jag tror att Louis Vuitton Epi, enda barnet, mig, ni som återställs säkert, jag på den tiden jag Att tala om dessa bollen hål. 'S, är vad hy kallt, även den vackra ansikte Genom polen, tror borgmästare i byn ninja fem dör och inget hål bollen misstag att demonstrera livet av tränare utlopp, den person i denna konst. att stora shaman fas vide behöver nu helt Den hämnas Norikai. Att komma hit, tittar upp på vit havs lag element Sada, låtsas Du får en Tenma Gud Hata också detta tolv spak ytterligare, samtidigt som han ursprungligen fasa naturliga vide Nio 阴 白 ben kom ut show. Under nio 阴 白 ben klor show, en hand i hålet bollen innan Du känner att du inte vet UGG stövlar, oöverträffad allt klart, på detta mycket Efter allt, men 妖族 allt i denna värld också döda de inte borde vara, Star av solen av vad verklig, i det vänstra ögat i styrelsen gamla Okami, är du i sin legendariska"

2013-10-28 @ 07:23:15
URL: http://sanningen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0