Lite Ego-Boost

Läste hos Helena om ett IQ-test som hon gjort hos Illustrerad Vetenskap. Testade själv och jag är rätt så nöjd med svaret. En egotripp som heter duga...


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det där ska jag checka in,trevlig onsdag.

2008-11-19 @ 06:05:23
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Helena

Haha inte illa hörredu!!

2008-11-19 @ 09:47:52
URL: http://helenasnackar.blogg.se/
Postat av: Fiski

svar: Jag har egentligen ingenting emot att prata med äldre människor. det är oftast roligare faktiskt. men när en vuxen människa beter sig så, det är verkligen inte klokt!

och jag tror knappast det skulle hjälpa att anmäla sådana grejer, det är så galet många som håller på.

Det verkar inte ens som att de som skrivit sådana saker fattar att det är dem som gjort fel. Jag försökte sätta ett sådant äckel på plats innan och frågade något i stil med "fattar inte varför alla på denna sajt ska vara så desperata!?".. och han svarade "aa ok fattar inte det häller mäst är det väl turkar ju på den här sidan tror ja ?". han förstod altså inte att det var honom jag syftat på, trots att jag klart och tydligt skrev det i samma meddelande. istället skyllde han allting på kamrats turkar. det är tamejfan inte riktigt klokt!



Håll koll på sidor som kamrat och lunar! på kamrat känns det som att alla pedofiler och äckliga män håller till, och på lunar finns alla ytliga tonåringar som bara häver ur sig skit till varandra. jag vet inte vad som är värst egentligen?¨

men man ska nog inte helt förbjuda henne heller. jag skulle bli galen om min pappa skulle snoka i vad jag gör på nätet. men när jag var yngre var mina päron på mig somfan om att aldrig ge ut namn, telefonnummer eller adress till någon. jag tyckte de var jättetöntiga då som tjatade så mycket, men jag har insett nu att det är en jäkla tur att de var på mig som mycket som de var.

2008-11-19 @ 10:13:09
URL: http://humanerror.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0