På lite stapplande ben...

... har jag idag varit utanför huset för första gången sedan i tisdags. Lite julklappsinköp och sedan besök hos min mor som fyller år. Det var en lagom dagsdos med aktivitet. Dessutom första dagen sedan insjuknandet som jag inte behövt lägga mig för att sova mitt på dagen. Fortsätter det så här så blir det jobb på måndag...

Nej, nu skall jag tydligen inte sitta här mer, det är tydligen asocialt (säger familjen). Så jag går väl och genomlider Clownerna då...

Kommentarer
Postat av: Sill-Britt

Tack! Ja jag är otroligt stolt över sonen. Lite gråtig och sprickfärdig av stolthet. Min son! (Han har en extra bra julklapp i år- en bärbar dator. hysch)

2008-12-13 @ 23:13:40
URL: http://www.metrobloggen.se/babiantuttar
Postat av: Jessica - PCT

Jag har också julklappshandlat idag. HELT oplanerat.

Jag skulle köpa underkläder och en klänning till mig, men hittade en outlet med muggar som en kopis samlar på, så jag köpte till henne för 400 spänn... Och jag har redan för 300 till henne liggandes hemma, medan åt andra bästisen har jag inte ens handlat för en hundring.



Och nu är jag pank och utan trosor :p

2008-12-13 @ 23:16:37
URL: http://piercadeconversetjejen.blogg.se/
Postat av: Mia

Skönta att bli friskare, idag har jag min första vakna dag. I morgon får jag gå ut och det blir min första dag sedan i södags kväll. Visserligen är man slut i kroppen, men det blir bättre. I morgon måste jag köpa julklappar, om jag orkar. Siktar in mej på det. Ja det har varit jobbigt, eller hur? Är det inte datavirus så är det influensavirus/ Ha det ba :-)

2008-12-14 @ 01:18:37
URL: http://miajaverling.blogg.se/
Postat av: Mia

Tittar just på klockan och ser att det är mitt i natten, snacka om att ha vänt dygnet. Detta va inte bra....Gonatt

2008-12-14 @ 01:19:56
URL: http://miajaverling.blogg.se/
Postat av: carin

Ja vi vet ju alla hur det e när en karl e riktigt förkyld ;)

Skönt att du mår lite bättre.

Jo då du har fått en favvoknapp, men det var ju länge sen ju. Fast jag e ju inte världens bästa på att kommentera men jag kikar ofta in och läser.

Ha en finfin dag.

2008-12-14 @ 08:16:35
URL: http://cojjoj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0